Intelligensebb megfigyelés

Kombinálja a Synology Surveillance Station átfogó videókezelési funkcióit a fejlett elemzésekkel az incidensekre adott válaszok felgyorsítása, illetve a jobb üzleti információk gyűjtése érdekében.

AI-alapú betekintések

AI-alapú betekintések

Erősítse meg telephelyei biztonságát, és közben növelje a hatékonyságot.

 

Sokoldalú felügyelet

Sokoldalú felügyelet

Vigyázzon úgy a rendszereire, ahogy az Önnek a legmegfelelőbb.

 

Egyszerű telepítés

Egyszerű telepítés

Gyorsan, minimális erőfeszítéssel beállítható felügyeleti rendszer.

 

A Synology több mint 15 éves tapasztalatára épülő, teljes körű biztonsági megoldásai páratlan VMS-képességük és méretezhetőségük révén élvonalbeli szolgáltatást biztosítanak.

Egységes videómegfigyelési platform

Minden, amire videómegfigyelési megoldásához szüksége lehet. Széles körű kameratámogatás, azonnal hasznosítható információk és többhelyszínes bővítési lehetőség –mindez intuitív kezelőfelülettel és a DSM által biztosított tárhellyel.

A Synology DVA sorozatú NVR eszközök bármilyen kamerát képesek a mesterséges intelligencia által biztosított fejtett funkciókkal ellátni. Az arc- és rendszámtábla-felismerés zökkenőmentes beléptetést tesz lehetővé.

 

Mesterséges intelligenciával ellátott NVR-ek

Erősítse a helyszíni biztonságot a Synology DVA sorozatú NVR eszközeihez tervezett, mélytanuláson alapuló algoritmusokkal és észlelési profilokkal

Nyomon követés és azonosítás

intelligensebb figyelés a fontos területeknél, belépési pontoknál és átjáróknál.

Személy- és járműészlelés

Azonnali vagy küszöb alapú riasztások indítása adott zónákon belüli várakozási idők használatával járművek vagy személyek számár

Rendszámtábla-felismerés

Rendszámtáblák azonosítása és kapcsolódó eseményindítók beállítása meglévő engedélyezési vagy tiltólisták alapján.

Behatolásérzékelés

Két- vagy egyirányú virtuális határokat állíthat be riasztások küldéséhez illetéktelenül tartózkodó személyekről vagy járművekről.

 

Helyszínen tartózkodó személyek figyelése

Ellenőrzés alatt tarthatja a látogatók számát, így elkerülheti a tömeget, és szabályozhatja a mozgást.

Személyek számlálása

Mérheti a foglaltsági szinteket a területre belépő és azt elhagyó személyek összesített számlálásával, valamint a kapacitás elérésekor automatikus riasztással.

Torlódási riasztások

Az érzékeny területeken elkerülheti a túlzsúfoltságot annak észlelésével, ha egy előre definiált zónában az áthaladó emberek száma átlépi a beállított küszöbértéket.

Látogatói trendek

Statisztika előállításával és exportálásával az infrastruktúra vagy a forgalom tájékozott optimalizálását hozhatja létre.

Személyzet észlelése

Az egyének gyors azonosítása és hitelesítése gördülékenyebb mindennapi működést tesz lehetővé.

Arcfelismerés

Egyszerűen kezelheti a helyszíni beléptetést akár 10 000 személyzeti profil észlelésének támogatásával 97%-osnál nagyobb pontossággal.

Azonosítás és áttekintés 

Gyorsan megtalálhatja az illetéktelen személyeket, és lehetővé teheti a biztonsági munkacsoportnak a felvételek és a már jóváhagyott személyek egyeztetését.

Arcelfedés észlelése 

Megállapíthatja, hogy látogatói betartják-e a helyi szabályokat vagy irányelveket, és riaszthatja a helyszíni személyzetet a megfelelő intézkedések megtételére.