My Joomla

Hálózatépítés

Global Kisebb informatikai hálózatoktól nagyobb rendszerekig, irodaházakig vállaljuk hálózatok kiépítését és üzemeltetését.

Rendszerüzemeltetés

Global

 Társaságunk teljeskörű informatikai szolgáltatásokat nyújt, mely nagyfokú kényelmet és magas rendelkezésre állást biztosít.

Szoftverfejlesztés

Global

Szoftveres megoldásaink lefedik a tervezéstől a működő rendszer átadásáig, kivitelezésig tartó feladatokat.

Karbantartás

Global

Komplett informatikai rendszerek, szerverek üzemeltetése és szoftveres-hardveres karbantartása több évtizedes tapasztalattal.

Webhosting

Professzionális hosting szolgáltatásunkat kizárólag magyarországi web szerverekkel biztosítjuk. Szervereink Budapesten vannak elhelyezve, Közép-Európa egyik legnagyobb, legjobban védett és felügyelt adatközpontjában. Magyarországon egyedülállóan nagy külföldi és belföldi sávszélesség érhető el. 0-24 órás felügyeletet és 99.9%-os rendelkezésre állást biztosítunk.

Hosting szolgáltatásunkhoz igény esetén e-mail, FTP és SQL szolgáltatást is biztosítunk valamit tanácsadással is szolgáltunk szerződött partnereinknek a kereső optimalizálás (SEO) és a webhez kapcsolódó marketing területéről. Készséggel osztjuk meg évtizedes tapasztalatainkat és tudásunkat, melyet szerencsére dinamikusan növekvő számú hosting szolgáltatásunkat is igénybe vevő partnereink is megerősítenek.